Jikiden Reiki

"Jikiden Reiki" is de meest oorspronkelijke Reiki methode, die momenteel onderwezen en beoefend wordt. Zij onderscheidt zich door de eenvoud van het behandelen, haar effectiviteit en puurheid. "Jikiden" betekent dat de kennis en de leer van de ontdekker Mikao Usui en Dr. Chujiro Hayashi onveranderd doorgegeven wordt.

Het woord Reiki betekent eenvoudig vertaalt "universele energie”. Reiki activeert het zelf-herstellend vermogen van de mens. Reiki werkt diep in op het lichamelijke en geestelijke / psychische niveau van de mens. Tijdens een Reiki behandeling wordt er door de behandelaar, door het opleggen van de handen, energie vanuit het universum doorgegeven aan het lichaam van de ontvanger.

Op de gedenksteen van Mikao Usui op de Saihoji begraafplaats in Tokio staat de volgende tekst geschreven: "Reiki zal de wereld veroveren en haar bewoners en ook de wereld zelf helen”.

Deze voorspelling is werkelijkheid geworden. Over de gehele wereld wordt er inmiddels door miljoenen mensen Reiki beoefend.

Reiki is eenvoudig tijdens een weekend cursus aan te leren. De leerling ontvangt afstemmingen van de leraar of lerares, waardoor hij of zij een Reiki kanaal wordt en vervolgens zichzelf en anderen kan behandelen.

"Jikiden Reiki opleidingen Noord-Holland" is hét vertrouwde adres voor uw Reiki opleiding. Een Jikiden Reiki leraar heeft zijn lesbevoegdheid gekregen en is gecertificeerd door het "Jikiden Reiki instuut" in Japan.

2389 bezoekers (5354 hits) sinds 31-8-2014
Powered by webXpress