Jikiden Reiki®

"Jikiden Reiki® " is de meest oorspronkelijke Reiki methode, die momenteel onderwezen en beoefend wordt. Zij onderscheidt zich door de eenvoud van het behandelen, haar effectiviteit en puurheid. "Jikiden" betekent dat de kennis en de leer van de ontdekker Mikao Usui en Dr. Chujiro Hayashi onveranderd doorgegeven wordt.

Het woord Reiki bestaat uit twee karakters. Rei kan mysterieus, wonderbaarlijk, heilig, maar ook ziel betekenen. Ki betekent onzichtbare energie. Reiki kan dus o.a. vertaald worden als onzichtbare energie met mysterieuze kracht. Reiki activeert het zelf-herstellend vermogen van de mens. Reiki werkt diep op het lichamelijke en geestelijke / psychische niveau van de mens in. Door middel van het opleggen van de handen wordt Reiki door een behandelaar doorgegeven aan het lichaam van een ontvanger.

Iedereen kan Reiki leren. Het staat los van alle geloofsrichtingen en kan daarom door iedereen toegepast worden. Jouw eigen lichaamsenergie wordt niet aangesproken of verbruikt. Een weekend seminar is genoeg om Reiki te leren om vervolgens jezelf en anderen te behandelen.

54478 bezoekers (91457 hits) sinds 31-8-2014
Powered by webXpress