Workshop werken met Bach Bloesem remedies

In de dertiger jaren van de vorige eeuw ontdekte en publiceerde Dr. Edward Bach zijn revolutionaire ontdekkingen die de toenmalige gegrondveste medische wereld op zijn grondvesten deed schudden. Zijn publicaties werden niet in dank afgenomen en men dreigde hem zelfs uit zijn ambt te zetten.
Dit deed Edward Bach echter niets, de waarheid die hij in natuur vond en de innerlijke leiding die hij ervoer waren zo groots en de resultaten zo veelbelovend dat hij alles van zichzelf inzette om de lijdende mensheid te helpen om ziekte te overwinnen.
Hij ontdekte dat de werkelijke oorzaak van ziekte te wijten is aan een onbalans in menselijke gevoelens en emoties. De 37 remedies die hij ontdekte zijn van natuurlijke oorsprong en brengen de mens weer in een harmonieuze staat, zodat het natuurlijke herstel weer terugkeert.

De Bach remedies zijn onschadelijk en kunnen naast alle andere medicatie gebruikt worden.
Iedereen is in staat de Bach remedies toe te passen met de eenvoudige tekst Dr. Bach gegeven heeft bij de betreffende remedie.

Het kan je echter overkomen dat wanneer je de teksten van Dr. Bach leest, je de indruk krijgt dat je wel heel veel remedies bij jezelf herkent en dus nodig zou hebben.

Deze workshop heeft ten doel om je in alle eenvoud de remedies te leren herkennen en de remedies te ontdekken die je op dit moment kunnen helpen om weer in harmonie met jezelf te komen.

Lestijden workshop: 10.00 - 16.00
Kosten: €65,-
Een handleiding met de besproken remedies is bij de workshop inbegrepen.

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wanneer de eerstvolgende Workshop gegeven wordt klik dan hier.

51168 bezoekers (85662 hits) sinds 31-8-2014
Powered by webXpress