Reiju Kai dag 22 september 2024


Jikiden Reiki Reiju Kai dag


Na het succes van de Reiju Kai dag afgelopen zondag 21 april 2024, heb ik de eerstvolgende Reiju Kai dag met de Dai Shihan Werner Tillmanns in Alkmaar in kunnen plannen op 22 september 2024.

Werner Tillmanns is een van de Jikiden Reiki leraren vanaf het allereerste uur! Als vriend van Frank Arjava Petter is hij meegegaan naar Japan om daar het Jikiden Reiki onderwijs van Tadao Sensei te ontvangen.

Zijn inspanningen op het gebied van het verspreiden van Jikiden Reiki, de ervaring van het behandelen, het opleiden en opdoen van kennis vanaf de bron heeft ertoe geleid dat hij in 2016 van Tadao Yamaguchi het Dai Shihan certificaat mocht ontvangen!
Een Dai Shihan heeft het vertrouwen vanuit Japan gekregen om Shihan Kaku op te leiden. Een Shihan Kaku heeft de bevoegdheid om leerlingen de Shoden (Reiki 1) cursus te onderwijzen.

Ik vind het een eer dat ik Werner opnieuw bereid heb gevonden om hier naar Alkmaar te komen om deze Reiju Kai dag te verzorgen.

Wij zullen deze dag beginnen met een Reiju. Iedereen krijgt een Reiju in ieder geval door Werner en mij. Maar als er nog meer leraren aanwezig zijn dan mogen zij meedoen met Reiju geven.

Wij zullen vragen beantwoorden die ter tafel komen, maar ook degene die schriftelijk vooraf aan ons gesteld zijn.

Er zullen een of meer thema's aan de orde komen.

Uiteraard zullen we ook gaan behandelen.

De dag wordt beëindigd met een Reiki Kokan (het kaarsritueel)

De dag begint om 10:30 en eindigt ongeveer 15:30 uur.

De locatie is:
Abel Tasmanstraat 32
1827 PV Alkmaar.

De kosten voor deelname aan deze dag zijn €20,-

De inschrijving stopt bij het aantal van 16 personen en gaat door bij een minimale deelname van 8 personen.Powered by webXpress