Over Carlo

Mijn naam is Carlo Mooij (1962)
 
Reeds op jonge leeftijd had ik een levendige interesse voor alternatieve geneeswijzen. In 2007 begon ik aan een opleiding "Kruidengeneeskunde" en enige jaren later mocht ik het diploma tot het praktiseren van Kruidengeneeskunde in ontvangst nemen. In diezelfde periode volgde ik de opleiding Bach Bloesem therapie niveau 1, 2 en 3 (practitioner/consulent) en ontving in 2011 mijn diploma.

In 2007 nam ik deel aan een Reiki 1 cursus, later volgden Reiki 2, 3a en 3b. Wonderbaarlijk mooie momenten en ervaringen volgden met het geven van Reiki. Ik bleef echter op zoek naar informatie die het dichtst bij de bron staat van wat Mikao Usui Sensei ons nagelaten heeft. De boeken die Frank Arjava Petter schreef waren daarom balsem voor mijn ziel.

Toen ik ontdekte dat er een mogelijkheid was om Reiki te leren zoals Dr. Hayashi het onderwees, ben ik direct de Shoden cursus gaan volgen. Het was voor mij een openbaring! De eenvoud van het behandelen, de heerlijke "down to earth" pure Reiki energie en doeltreffende manier van behandelen. Na de Okuden cursus wist ik: "Dit is Reiki", dit wil ik ook gaan onderwijzen.

In juni 2014 volgde ik in Frankfurt de zevendaagse opleiding bij Tadao Yamaguchi Sensei en Frank Arjava Petter Sensei en mocht ik het Shihan-Kaku certificaat in ontvangst nemen.

In juni 2015 heb ik in Frankfurt mijn Shihan (leraar) opleiding afgerond bij Frank Arjava Petter Sensei.

Om mijn kennis en kunde op peil te houden, herhaal ik minimaal één keer per jaar delen van het Jikiden Reiki® onderwijs die gegeven worden door Tadao Yamaguchi Sensei en/of Frank Arjava Petter Sensei, of bij Dai Shihans zoals Werner Tillmanns en Ute Vetter.
 
Mijn opleidingen:
Diploma vakopleiding Kruidengeneeskunde
Diploma Bach Bloesem practitioner/consulent
Westerse Reiki 1, 2, 3a en 3b
Jikiden Reiki® Shihan (Leraar)

Mijn activiteiten:
Jikiden Reiki® 1 (Shoden) opleiding
Jikiden Reiki® 2 (Okuden) opleiding
Reiju-Kai bijeenkomsten
Jikiden Reiki® behandelingen
55560 bezoekers (93319 hits) sinds 31-8-2014
Powered by webXpress