Japanse Reiki technieken

Tijdens de workshop "Japanse Reiki technieken” leert u meer dan 15 bijzondere technieken, die voor u een verrijking zullen zijn voor uzelf en bij uw Reiki behandelingen.
Mikao Usui onderwees deze technieken aan zijn leerlingen, omdat hij er een grote waarde aan hechtte. Tot op de dag van vandaag, worden zij nog steeds op dezelfde wijze bij de "Usui Reiki Ryoho Gakkai” beoefend en onderwezen.

Tijdens de workshop leert u de japanse techieken die ik van mijn leraar Frank Arjava Petter onderwezen heb gekregen in 2016 in Frankfurt en in 2019 in Sittard.

De technieken kunnen worden onderverdeeld in 2 groepen:

1.      Technieken voor de persoonlijke ontwikkeling / spirituele groei, deze zijn bedoeld voor de dagelijkse beoefening.

2.      Technieken voor de behandeling van cliënten.


Na afloop van de workshop ontvangt u van mij een bewijs van deelname, en een hand-out zodat u alles nog eens op uw gemak kunt nalezen.

Deze workshop is ook toegankelijk voor Reiki beoefenaars die een traditionele westerse opleiding hebben gevolgd. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is wel een minimale opleiding van Reiki 1 benodigd.

De kosten voor de workshop bedragen € 75,-

Wilt u zien wanneer de eerstvolgende workshop gegeven wordt, klik dan hier.

 


 

58852 bezoekers (98646 hits) sinds 31-8-2014
Powered by webXpress