Reiki behandeling

De Jikiden Reiki® behandeling vindt plaats op een behandeltafel in een daarvoor ingerichte ruimte. De te behandelen persoon is normaal gekleed, en kan ontspannen zijn of haar behandeling ondergaan. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op jouw lichaam neer om de helende Reiki energie aan jou door te geven. Op de achtergrond kan een rustgevende muziek afgespeeld worden. De Reiki behandeling duurt gewoonlijk minimaal 1 uur, maar kan langer duren afhankelijk van de ernst en acute situatie.

 

Toen Mikao Usui zijn ontdekking stichtte, noemde hij de methode die hij ontdekt had: ‘Shin Shin Kaizen Usui Reiki Ryoho’. Tijdens een opleiding ga ik hier iets dieper op in, maar hij zegt hier dat zijn methode op ziel, geest en lichaam werkt.

 

Ik ben dankbaar dat ik op alle fronten zoals bovengenoemd, ervaring heb mogen opdoen en steeds verast werd door de effecten van de behandelingen. Om enkele voorbeelden te geven waarmee ik te maken heb gehad: Stress, burn-out, verslavingen, minderwaardigheidsgevoel, breuken, hernia’s, verbrandingen, verwondingen enzovoorts. Vele van bovengenoemde klachten zijn reeds met een Jikiden Reiki® 1 opleiding doeltreffend te behandelen.

 

Hoewel ik het liefst de behandeling aan de cliënt persoonlijk geef, is dit niet altijd mogelijk. Bij verzoeken om hulp van mensen die zich op een andere plaats bevonden, heb ik steeds weer een positieve respons mogen ervaren. Met een Jikiden Reiki® 2 opleiding behoort dit tot de mogelijkheden.

 

Wanneer een cliënt met een hulpvraag komt, maken we een behandelingsplan. Is het een acute situatie, dan kan het waarschijnlijk met een paar behandelingen opgelost zijn. Is er sprake van een chronische klacht, dan is er waarschijnlijk een langere periode van behandelingen nodig. In dat geval nodig ik de cliënt en zijn of haar partner/kinderen uit om de Jikiden Reiki® 1 opleiding te volgen om dan de cliënt thuis zelf te kunnen behandelen.

 

Wil je graag een Jikiden Reiki® behandeling ontvangen en een afspraak met mij maken klik dan hier.

Powered by webXpress